La comunitat exclusiva per a docentsHas oblidat les dades d’accés?
Comunitat: 9.375 recursos | 148.181 usuaris

REGISTRE

Comprovador de NIF/NIE


Introdueix el NIF/NIE i valida'l abans del registre.Borrar
imagen

DADES PERSONALS

Recorda que, per seguretat, la contrasenya ha de tenir almenys 6 caràcters i ha d'haver-hi nombres, símbols, lletres majúscules i minúscules. Intenta que et sigui fàcil de recordar i evita fer-hi servir dades personals.

DADES DOCENTSSelecciona tots els cursos i les matèries en què estàs interessat i accedeix als seus recursos.

Les dades personals que es facilitin per al registre en el programa e-vocación i en la creació de perfils, així com les derivades de l’activitat que es porti a terme com a usuari d’e-vocación, s’incorporaran a un fitxer responsabilitat de Sanoma Educación, S.L.U. (d'ara endavant, Santillana), que gestione els Serveis d’e-vocación, amb la finalitat de gestionar-ne el registre, així com els serveis i descomptes proveïts a través d’e-vocación, i si és el cas per tal d’enviar-li comunicacions comercials. Podrà exercir els seus drets mitjançant correu postal a Ronda de Europa, 5, 28760 Tres Cantos, Madrid, Espanya o per mitjà de correu electrònic a privacidad.e-vocacion@santillana.es, identificant-se com a usuari d'e-vocación i concretant la seva sol·licitud.

Si necessita més informació sobre el tractament de les seves dades i els seus drets, consulti la clàusula de privacitat.

Si t’ha recomanat la nostra pàgina algun professor, introdueix el seu NIF i e-vocación us regalarà 15 Punts a cadascú.Si t'ha recomanat la nostra pàgina el nostre Representant Comercial i t'ha donat el seu Codi Santillana, introdueix-lo en la casella següent i et regalarem 25 Punts.Cargando...